4-6 septembrie 2014 – Vizită Monitor LIFE

La inceputul lunii Septembrie a avut loc vizita de monitorizare din partea echipei Astrale Geie, reprezentata prin Ioana Lucaciu. Vizita a inceput printr-o trecere in revista a activitatilor implementate, de catre managerul de proiect Ionescu Georgeta. Serban Davidescu, expert hidrolog, a prezentat rezultatele modelarii in Mlastina Harman, pe baza scenariilor, cu ajutorul softului Mike She. Anca Ionescu, responsabil administrativ si comunicare a evidentiat situatia cumpararii terenurilor, prin sublinierea aspectelor legale intalnite.
S-a continuat cu vizita in teren, fiind parcurse traseele tematice de la Harman si Prejmer, identificate atat gradurile electrice montate in teren, cat si bornele si gardul viu care delimiteaza cele doua situri. La Sanpetru, solarul care adaposteste 7000 de puieti de stejar si 600 de anin i-a fost prezentat monitorului de catre Lupu Gabriela, tehnician seminte/inmultire responsabil din partea ICAS. In dupa-masa celei de-a doua zi s-a verificat conformitatea documentelelor justificative si a achizitiilor.