24 Martie 2014 – Prezentarea proiectului LIFE for MARSH elevilor Grupului Scolar Forestier Campina


Marti, 24 Martie, elevii din anul terminal ai Grupului Scolar  Forestier Campina au vizitat Institutul de Amenajari Silvice Brasov si sediul proiectului LIFE FOR MARSH. Pentru o mai buna viziune asupra viitoarei integrari pe piata muncii, elevilor le-au fost prezentate sectiile institutului si proiectele intreprinse in cadrul acestei entitati. Georgeta Ionescu (Manager proiect LIFE for Marsh), a sustinut o prezentare a proiectelor in derulare, inclusiv a celui desfasurat la Prejmer si Harman, evidentiind aspectele de competitivitate si calitate a cererilor de finantare, importanta dezvoltarii manageriale a personalului, experienta practica acumulata in implementarea diverselor proiecte anterioare. Pledoaria acesteia pentru natura si beneficiile formarii silvice a fost concluzionata prin accentuarea existentei unei pasiuni pentru acest domeniu  ca punct de pornire, acompaniata de multa munca si dedicare.

Brosuri si pixuri personalizate privind proiectul „Restaurarea si ajutorarea proceselor naturale in padurile si mlastinile eutrofe de la Prejmer si Harman” au fost impartite atat elevilor, cat si profesorilor.

Intalnirea s-a incheiat cu o sesiune de intrebari si discutii, privind conservarea biodiversitatii si protejarea naturii.